fbpx Religió Católica.2ºEP Nostra Casa | 9788491824718 | Librería segunda mano BolsaBooks
948 04 57 04 info@bolsabooks.com C/Esquíroz 28, Pamplona
Religió Católica.2ºEP Nostra Casa
ISBN: 
9788491824718
Author: 
Díaz Montejo, Mª Adoración
Sánchez Ramos, Lorenzo
Año: 
31-05-2019
Edición: 
Editorial: 

La nostra casa és un projecte flexible que facilita la construcció de diferents itineraris formatius adaptats a les necessitats concretes de cada aula. Juntament amb els suggeriments didàctics per a cada unitat i les propostes de treball cooperatiu, la guia del mestre ofereix dues pàgines de formació amb els continguts teològics bàsics que el mestre necessita per a donar la classe. La nostra casa forma part del projecte Més Saba, un projecte global pensat perquè tots els xiquets i les xiquetes aprenguen amb seguretat, desenvolupen les seues capacitats i relacionen el que aprenen amb la seua vida. Aquest projecte naix també amb l’objectiu de donar suport al mestre perquè guie els xiquets en l’aprenentatge, segons les capacitats, les intel·ligències i les habilitats de cada un. Per això, Més Saba ofereix una sèrie de recursos, metodologies i eines amb el suport de la tecnologia. El projecte Més Saba ajuda tots els xiquets i les xiquetes a aprendre millor perquè… Agrupa les unitats que tracten continguts afins, fet que afavoreix que els xiquets connecten els conceptes i establisquen relacions entre aquests. Segueix una metodologia sistemàtica de treball que situa l’alumne en el centre del seu aprenentatge. Aquesta metodologia es desenvolupa en quatre fases: Activació, a partir de la motivació, la detecció d’idees prèvies i la creació d’expectatives. Comprensió dels nous continguts. Aplicació o transferència a altres contextos i a la vida. Recapitulació o repàs dels continguts apresos a través d’activitats diverses, organitzadors gràfics i activitats competencials. Inclou l’elaboració d’un diari de reflexió sobre els coneixements apresos. Facilita la comprensió dels continguts a través d’un disseny ordenat, unes imatges realistes i un ús del llenguatge i l’estructura de la informació clar i adaptat a les edats de l’alumnat. Afavoreix l’adquisició de destreses de comprensió lectora. Desenvolupa un aprenentatge cooperatiu, complet, eficaç i fàcilment aplicable a les aules, amb l’objectiu que els alumnes aprenguen junts a treballar per si mateixos. Fomenta el desenvolupament d’una sèrie d’estratègies de pensament perquè els xiquets aprofundisquen en l’aprenentatge alhora que creen una sèrie d’eines que podran utilitzar al llarg de la vida. En concret, presenta un treball sistemàtic de la metacognició perquè reflexionen sobre quatre àmbits fonamentals: què aprenen, com aprenen millor, amb qui han aprés i com s’han sentit.

Asignatura: 
Communities: 
Formato: 
Tapa blanda o Bolsillo
Dimensions: 
22.50cmx29.00cmx0.90cm
Weight: 
460.00
Idioma: 
Valenciano

Compra tu libro de segunda mano

Seleccione el nivel de calidad que desee y después indique cantidad. ¿Qué es esto de los niveles?
Nivel Existencias Tienda Precio Seleccionar
Nivel 1Fuera de Stock
Nivel 2Fuera de Stock
Nivel 3Fuera de Stock
Nivel 4Fuera de Stock
Nivel 5Fuera de Stock
 
  Añade una alerta  
Si quieres en cuanto recibamos un ejemplar de este libro te avisaremos por mail para ello pulsa el botón de Añadir Alerta.
Añadir AlertaRecuerda que otros clientes también pueden estar buscando el mismo libro, por eso es importante que lo compres o reservas lo más rápido posible.

© Bolsabooks.com