fbpx Llengua . 2 Primària. Pulsacions. Quaderns 1-9 | 9788413920214 | Librería segunda mano BolsaBooks
948 04 57 04 info@bolsabooks.com C/Esquíroz 28, Pamplona
Llengua . 2 Primària. Pulsacions. Quaderns 1-9
ISBN: 
9788413920214
Author: 
Cor Gost, Maria Pilar
Año: 
30-04-2021
Edición: 
Editorial: 

 El programa Pulsacions de llengua és un mètode d'ensenyament de la llengua.LES CLAUS DE PULSACIONS DE LLENGUA:REAL. Gestat per mestres, basant-se en l'experiència a l'aula.SEQÜENCIAT. Com més, millor, no. Cada cosa en el seu moment.INSPIRADOR. Perquè un alumne motivat aprèn.INCLUSIU. Tot el món s'ha de sentir valorat i aprendre segons la seua realitat.GUIAT. El mestre esdevé el centre metodològic del programa.Pulsacions de llengua aplica una metodologia activa i participativa que desenvolupa les competències dels alumnes. A més, treballa un programa fonètic i ortogràfic amb mètode per separar paraules correctament i ben aviat (a 1r de Primària) i mètode de correcció col·lectiva de l'ortografia (de 2n a 6é de Primària). Inclou un tractament de la gramàtica adreçat a desenvolupar estructures lingüístiques i de pensament, i un plantejament de l'avaluació centrat en l'aprenentatge de l'alumne. Tot plegat, reforçat pel suport i acompanyament constant als mestres. 

Asignatura: 
Communities: 
Formato: 
Tapa blanda o Bolsillo
Dimensions: 
22.50cmx29.00cmx1.80cm
Weight: 
882.00
Pages: 
216
Idioma: 
Valenciano

Compra tu libro de segunda mano

Seleccione el nivel de calidad que desee y después indique cantidad. ¿Qué es esto de los niveles?
Nivel Existencias Tienda Precio Seleccionar
Nivel 1Fuera de Stock
Nivel 2Fuera de Stock
Nivel 3Fuera de Stock
Nivel 4Fuera de Stock
Nivel 5Fuera de Stock
 
  Añade una alerta  
Si quieres en cuanto recibamos un ejemplar de este libro te avisaremos por mail para ello pulsa el botón de Añadir Alerta.
Añadir AlertaRecuerda que otros clientes también pueden estar buscando el mismo libro, por eso es importante que lo compres o reservas lo más rápido posible.

© Bolsabooks.com