fbpx Enemics íntims | 9788498094923 | Librería segunda mano BolsaBooks
948 04 57 04 info@bolsabooks.com C/Esquíroz 28, Pamplona
Enemics íntims
ISBN: 
9788498094923
Author: 
Oriol March
Joan Serra
Año: 
09-06-2021
Edición: 
Editorial: 

Des de l’inici, el procés ha tingut dos vaixells i dos capitans que aspiraven a ser hegemònics: Convergència i Esquerra, Artur Mas i Oriol Junqueras. Després, Carles Puigdemont va prendre el relleu de Mas, amb noves sigles de partit, però la rivalitat amb Junqueras i ERC no va desaparèixer. El procés no s’explica sense aquesta pugna entre les dues formacions. Els periodistes Joan Serra Carné i Oriol March expliquen la relació entre els dos principals partits de l’independentisme a partir dels principals episodis de l’última dècada, amb detalls inèdits d’una convivència complexa, tant al Govern com al Parlament i el Congrés dels Diputats, una etapa marcada també per la presó i l'exili. S’hi expliquen decisions, propostes i converses que no havien transcendit fins ara. El llibre dibuixa la personalitat dels principals actors del procés, amb especial atenció a Artur Mas, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, i radiografia el trànsit dels deu anys de procés, així com l'escenari postelectoral que deixen els comicis del 14 de febrer.

Formato: 
Tapa blanda o Bolsillo
Detalle del formato: 
Con solapas
Dimensions: 
140mmx215mmx21.0cm
Pages: 
288
Idioma: 
Catalán

Compra tu libro de segunda mano

Seleccione el nivel de calidad que desee y después indique cantidad. ¿Qué es esto de los niveles?
Nivel Existencias Tienda Precio Seleccionar
Nivel 1Fuera de Stock
Nivel 2Fuera de Stock
Nivel 3Fuera de Stock
Nivel 4Fuera de Stock
Nivel 5Fuera de Stock

También puedes comprarlo nuevo

La venta de libros nuevos se hace bajo pedido, fecha de entrega aproximada 3-7 días.
Nivel Tienda Precio Seleccionar
Nuevo17,90 €
 
  Añade una alerta  
Si quieres en cuanto recibamos un ejemplar de este libro te avisaremos por mail para ello pulsa el botón de Añadir Alerta.
Añadir AlertaRecuerda que otros clientes también pueden estar buscando el mismo libro, por eso es importante que lo compres o reservas lo más rápido posible.

© Bolsabooks.com