fbpx De llengua i societat | 9788499655864 | Librería segunda mano BolsaBooks
948 04 57 04 info@bolsabooks.com C/Esquíroz 28, Pamplona
De llengua i societat
ISBN: 
9788499655864
Año: 
01-03-2021
Edición: 
1

De llengua i societat. De la proposta fabriana a la reforma normativa de l’IEC aplega les contribucions fetes en el V Col·loqui Internacional «La lingüística de Pompeu Fabra». El Departament de Filologia Catalana i l’Equip de Recerca en Llengua, Estructura i Ús de la Universitat Rovira i Virgili van organitzar aquesta trobada acadèmica, que es va celebrar els dies 28, 29 i 30 de novembre de 2018 a Tarragona. Seguint la línia dels darrers col·loquis, el conjunt d’aportacions abraça des de l’estudi de l’obra de Pompeu Fabra i el seu entorn sociohistòric fins a la compleció normativa que ha portat a terme recentment la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. Més enllà del debat tècnic sobre diferents aspectes de la codificació catalana, en l’obra també es poden trobar aportacions fetes amb mirada sociolingüística. I, encara, reflexions sobre els aspectes glotopolítics de les codificacions de les llengües i l’anàlisi dels grans eixos dels processos d’estandardització de llengües com el romanès i el portuguès.

Formato: 
Tapa blanda o Bolsillo
Dimensions: 
170mmx240mmx20mm
Weight: 
700.00
Pages: 
363
Idioma: 
Catalán

Compra tu libro de segunda mano

Seleccione el nivel de calidad que desee y después indique cantidad. ¿Qué es esto de los niveles?
Nivel Existencias Tienda Precio Seleccionar
Nivel 1Fuera de Stock
Nivel 2Fuera de Stock
Nivel 3Fuera de Stock
Nivel 4Fuera de Stock
Nivel 5Fuera de Stock
 
  Añade una alerta  
Si quieres en cuanto recibamos un ejemplar de este libro te avisaremos por mail para ello pulsa el botón de Añadir Alerta.
Añadir AlertaRecuerda que otros clientes también pueden estar buscando el mismo libro, por eso es importante que lo compres o reservas lo más rápido posible.

© Bolsabooks.com