fbpx Ciències Socials. 2 Primària. Més Saba | 9788491824008 | Librería segunda mano BolsaBooks
948 04 57 04 info@bolsabooks.com C/Esquíroz 28, Pamplona
Ciències Socials. 2 Primària. Més Saba
ISBN: 
9788491824008
Author: 
Menéndez Camarena, Pilar;Equipo Editorial S.M,;Marchetti, Paola;Montero Lozano, Almudena;Pérez Esteve, Pilar
Author: 
Menéndez Camarena, Pilar
Montero Lozano, Almudena
Pérez Esteve, Pilar
Marchetti, Paola
Equipo Editorial SM,
Año: 
15-05-2019
Edición: 
Editorial: 

@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&fil...); El projecte més Saba per a l'àrea de Ciències Socials utilitza diferents eines i metodologies didàctiques per a motivar en l'aprenentatge de la matèria, facilitar-ne la comprensió i comprovar-ne l'aplicació.  Per a fer-ho, els continguts en cada epígraf s'organitzen en tres fases d'aprenentatge: Ens activem, Comprenem i Apliquem, en les quals s'intercalen activitats que promouen l'aprenentatge cooperatiu i en les quals s'identifiquen de manera explícita les competències cognitives i comunicatives que es posaran en pràctica. Aquesta filosofia general del projecte de promoure un aprenentatge actiu es concreta en una sèrie de tallers i en la Tasca final, que integra coneixements, habilitats, competències i intel·ligències múltiples.  El projecte més Saba de Ciències Socials facilita l'accés als continguts mitjançant la presentació visual de conceptes i la seua contextualització, amb il·lustracions comentades i cartografia adaptada al nivell propi dels alumnes de cada curs.  Per a facilitar l'accessibilitat dels continguts, el projecte més Saba de Ciències Socials cuida especialment la redacció i el vocabulari utilitzat. La comprensió i l'aprenentatge dels continguts es reforça en 1r amb el desenvolupament de la comprensió oral, i en 2n amb un treball pautat de la comprensió lectora. Per a progressar i anar superant barreres, les activitats se seqüencien per ordre de dificultat i les que presenten una complexitat especial disposen de suports i desenvolupaments complementaris en el recurs didàctic.  Els alumnes aprendran Ciències Socials amb Ismael, un dels membres de la colla de l'esquirol. Mostra gran habilitat per a la relació amb els altres. Els seus amics l'estimen molt i ell gaudeix enormement d'estar en companyia.

Asignatura: 
Communities: 
Formato: 
Tapa blanda o Bolsillo
Dimensions: 
22.50cmx29.00cmx0.90cm
Weight: 
512.00
Pages: 
128
Idioma: 
Valenciano

Compra tu libro de segunda mano

Seleccione el nivel de calidad que desee y después indique cantidad. ¿Qué es esto de los niveles?
Nivel Existencias Tienda Precio Seleccionar
Nivel 1Fuera de Stock
Nivel 2Fuera de Stock
Nivel 3Fuera de Stock
Nivel 4Fuera de Stock
Nivel 5Fuera de Stock
 
  Añade una alerta  
Si quieres en cuanto recibamos un ejemplar de este libro te avisaremos por mail para ello pulsa el botón de Añadir Alerta.
Añadir AlertaRecuerda que otros clientes también pueden estar buscando el mismo libro, por eso es importante que lo compres o reservas lo más rápido posible.

© Bolsabooks.com